Rambler тормозить власні проекти

Rambler

Я вже писав про наміри компанії скоротити штат, після того як вони подумали і порахували, що 110 мільйонів зелених на всіх не вистачить, але ситуація пішла далі..

Rambler Media офіційно оголосила про те, що проекти “Рамблер-друзі”, “Рамблер-кінозал” і “Рамблер-листівки” зупиняються. Правда, поки-що неясно, чи закриваються ці проекти, чи просто зупиняються на певний термін. Реклама для даних проектів вже не приймається. Про це повідомила генеральний директор рекламного агентства Index20 Анна Раздуміна.

“Це не означає, що вони будуть закриті. Можлива зміна формату реклами, тому ми припиняємо її продаж”, - заявив PR-директор Rambler Media Костянтин Воронцов.

Проект “Рамблер-кінозал” був запущений в квітні 2008 року, надаючи користувачам можливість переглядати фільми і серіали абсолютно безкоштовно. Правда, користувачам доводилося переглядати рекламу, вбудовану в дані ролики. У проект було інвестовано більше $500 тисяч ізраїльською компанією Hiro Media. На проект “Рамблер-друзі”, запущений влітку минулого року, було витрачено більше $1,5 мільйонів. Чи повернулися ці гроші, поки невідомо.

З останніх нововведень Рамблера слід відмітити сервіс MyRambler, запущений тижні два тому.


P.S. За Webmoney KyivStar картки поповненя можна таки купити (і при цьому неважливо, знаєте ви  www.pro-name.ru значение имени чи ні. І ще: быстрая раскрутка сайта не завжди значить эффективная раскрутка сайтов, тому думайте перед вибором оптимізаторів.