Live Search оптимізація. А мені сподобалась довідка :)

Минулих вихідних рився в інтернеті - намагався просвітити свою голівоньку розумними думками всяких ху…гуру себто і відкопав тему на forum.searchengines.ru

про халявну реєстрацію домена в зоні .ru (ось вона - щира українська душа :) ), але, як то часто буває, я запізнився :) .

Одним словом треба було зареєструватися на якомусь сайті використовуючи Live ID, якого у мене не було, тому я зареєструвався на live.com і тоді вже мав би теоретично зареєструвати собі той домен безплатно.

Якось потім ну вже зовсім випадково використовував сервіс PR-CY.ru - (аналізував блог) і там на сторінці аналізу сайту є посилання Всі сайти на цьому IP. Мені ж цікаво стало хто ще хоститься за цією адресою і я перейшов по ньому. Коли в списку результатів побачив адресу блогу , то там було якесь посилання на сервіс - словом далі довго писати, але я зареєструвався там як вебмайстер теж.

Live Search пошукова оптимізація сайту

Live.com пошукова оптимізація сайту

Додав код підтвердження на сайт і знайшов там таку ж аналогічну штуку в інших пошуковиках як аналізатор посилань на сайт (блог у даному випадку). І тут мене охопило розчарування :(. Live Search оптимізація

Як беззастережно доповідав сервіс - Яндекс індексував блог за запитом Сильвестр Сталлоне, але самого блогу на той час і не було в індексі - лише псевдоголовна сторінка тому я вирішив, що пролетів і потрапив у якусь злісну пастку цього веб-монстра.

Логіка моя була залізна звісно, але це ж Яндекс, тому з чистим сумлінням встановив сьогодні код Sape на блог :)  Успішної всім оптимізації!

Не тримайте свою думку при собі

Your comment


Amcaptcha &mdash захист від спаму у Wordpress