Webmoney Бізнес-рівень 9.

Читав вчора Блог Саши Белого і зайшов на його нововідкритий SEO-форум (який сьогодні в дауні - проблема з базою даних). В одній з тем побачив оголошення від Google, яке обіцяло дуже багато грошей (дивись мал.1 ). Веб-адреса сайту proxyvit.110mb.com (вже забанений підтримкою хостингу) зразу насторожила, бо в ній була знайома частина - 110mb.com - сайт був зареєстрований на безплатному хостингу (в мене там теж домен якийсь висить паркований
), тому зразу відчув якусь на***ку, включив Каспера і поліз туди. Читати до кінця

Коментував щось знову на Блозі Адуванчика і зайшов на сайт CyberAnalytic який оцінив мій блог і відніс в категорію Gold :). Аж настрій піднявся
Google Sandbox
Фильтр, который обычно применяется к недавно созданным сайтам. Он не позволяет новичкам пробиться в топ по конкурентным запросам.
Google -30
Если вас заподозрили в использовании запрещенных спам-методов, на вас будет наложен этот фильтр, и ваши позиции опустятся на 30 пунктов вниз.
Google Bombing
Подозрительно, если большое количество внешних ссылок, ведущих на ваш сайт, имеют одинаковое содержание внутри тега <а>. Именно в таких случаях и накладывается этот фильтр. Читати до кінця
Так вже вийшло, що я шукав новий плагін для оптимізації блогу на WordPress - All in One SEO Pack і забрів з Гугла на блог Дениса Лизунова прізвище якого згадав чи то з мастерталку, чи з серчу. Очі почали шукати щось цікаве і таки знайшли - гавносайти
. Судячи з мети створення мого блогу і його пузоміряльних характеристик, він 100% є гавносайтом (ба навіть гірше - гавноблогом невідомого блоХера).
Вирішив погуглити на цю, як виявляється, болісну для інтелігентного середовища блогерів тему і ось що я отримав
(потираю задоволено ручки)


Як бачимо (
) , ця ілюстрація показує, хто справжній трудівник на полі Інтернету! Зараз допишу цей пост і відкоментуюсь на блозі Дениса і Василенко Александра , котика якого на ймення Сайтик нам знайшов Яндекс на малюнку.